ТОП-7 легких та нелипких кремів SPF на літо

ТОП-7 легких та нелипких кремів SPF на літо

Не нехтуйте наносити санскрин перед виходом на вулицю як влітку, так і взимку. Ультрафіолетові промені підступні - і старять шкіру навіть у похмуру погоду. Сонце нам дарує теплі та сонячні дні, позитивні емоції та щастя. Але так само є джерелом UVA і UVB променів, які викликають опіки, пігментацію, утворення зморшок і навіть онкозахворювання.
Знайти нелипкий, а головне невагомий на шкірі сонцезахисний крем з гарним ступенем захисту та якісними фільтрами буває складно. У магазині косметики Eos.Kiev.Ua зібрані гідні та перевірені санскрини з надійними складами та фільтрами. І зараз детально про сім ідеальних санблоків на літо:


Relief Sun Rice Probiotics SPF50+ PA++++


BEAUTY OF JOSEON
Крем із потужним захистом від променів типів А та В: SPF50+ та PA++++. Завдяки вмісту чотирьох фотостабільних фільтрів Uvinul A Plus, Uvinul T 150, Tinosorb M та Uvasorb HEB крем не потребує оновлення у міських умовах. Комплекс пробіотиків та екстракт рису допомагає висвітлити пігментацію та зміцнити мікробіом шкіри. Relief Sun Rice Probiotics можна використовувати замість денного крему для обличчя.

Cica Regen Vegan Sun SPF50+ PA++++


DR.CEURACLE
Hyal Reyouth Moist Sun SPF 50 /PA++++ флюїдний санскрін з потужним зволожуючим ефектом - новинка цього літа. Містить 4 хімічні фотостабільні фільтри нового покоління, які не залишають білого сліду на шкірі: Uvinul T 150, Mexoryl SX, Uvinul A Plus та Tinosorb S. Глибоко зволожує шкіру та тонізує. Легкий і невагомий на шкірі, вбирається без залишку.

Inno-Derma Sunblock SPF 50+ UVB/UVA для Oily Skin


INNOAESTHETICS
Оновлена версія сонцезахисного крему для жирної та проблемної шкіри. Inno-Derma Sunblock SPF 50+ UVB/UVA для Oily Skin змінив текстуру крему і тепер його формула стала значно легшою і флюїдною. Це оцінять володарки блискучої шкіри. Хімічні фільтри, вітамін Е та бісаболол у комплексі захищають від ультрафіолету, а також мають протизапальну дію.

Honest Sunscreen для pH Balance & Mild Protection SPF50 + PA ++++


BLITHE
Honest Sunscreen – ух ти! Blithe оновив свій легендарний сонцезахисний крем і тепер він став ще ідеальнішим! Honest Sunscreen не використовує жодних шкідливих інгредієнтів, таких як оксибензон та октиноксат, які шкідливі для коралових рифів та морських екосистем. Його pH 5.5 що дорівнює здоровому pH шкіри, а фотостабільні хімічні фільтри нового покоління надійно захищають шкіру від ультрафіолетових променів.

Hyal Reyouth Moist Sun SPF 50/PA++++


DR.CEURACLE
Cica Regen Vegan Sun радять косметологи для чутливої, проблемної шкіри та шкіри з розацеа. Крім хімічних фільтрів нового покоління, санскрін містить комплекс Cica з екстракту центелли та її гідролатів, які зміцнюють капіляри, загоюють мікрозапалення, освітлюють та вирівнюють тон шкіри. Мультиламелярна технологія крему швидко вбудовується на поверхні шкіри та усуває пошкодження захисного бар'єру.

NEEDLY Vegan Mild Moisture Sun SPF 50+ PA++++


NEEDLY
Крем Vegan Mild Moisture Sun під назвою "Здорове сяйво". Легкий, зволожуючий крем із вмістом рослинного сквалана стане знахідкою для сухої та схильної до сухості шкіри. Фотостабільні фільтри Uvinul A Plus, Uvinul T 150, Tinosorb M, Uvasorb HEB забезпечують максимальний рівень захисту SPF 50+ PA++++. А сквалан збільшує еластичність шкірного покриву.

LAGOM Cellus Sun Gel SPF50+ PA+++


LAGOM
Бренд врахував усі зауваження за попередньою версією та оновив свій бестселер Cellus Sun Gel SPF50+ PA+++. Крем-гель містить фільтри нового покоління, що не потребують оновлення у міських умовах. А також екстракти ромашки, пантенол, сечовину та ефірні рослинні олії. Його легка і нелипка текстура сподобається будь-якому типу шкіри.

Корейські косметичні бренди знаються на сонцезахисних кремах і вміють зробити приємну комфортну текстуру санскрину для щоденного використання. В інтернет-магазині еоськівюа зібрані найкращі креми SPF з новітніми сонцезахисними фільтрами, які не тільки захищають шкіру від УФ променів, а так само дбайливо доглядають і покращують. Купити легкий сонцезахисний крем можна в магазині з доставкою по Києву та інших містах України: Харків, Суми, Одеса, Дніпро, Львів, Ужгород, Луцьк.

Написати коментар